Är på riktigt bakhumör :) har nu testat att göra eget knäckebröd á la LCHF.
Så här gör du:
Ca 12 små bröd
1 ägg
1dl vatten
1/2 tsk salt
1dl linfrön
1dl sesamfrön
1dl hackade pumpafrön
1/2 dl kokosnötsmjöl
1tsk bakpulver
Pumpafrön och grovt salt att strö över.
Sätt ugnen på 190 grader. Vispa samman ägg, vatten och salt i en bunke.
Rör ihop dee andra ingredienserna och låt dem svälla i ca 5 minuter.
Kavla ut tunnt på ett bakplåtspapper med hjälp av lägga ett oljat bakplåtspapper ovanpå. För över till en plåt och skär bitar, strö sedan över pumpafrö och flingsalt.
Grädda i ca 45 minuter och stäng sedan av ugnsvärmen och låt stå i eftervärme i ca 30-40 minuter. Låt svalna lite på plåten och lyft sedan över till galler för att svalna helt. Detta utan bakduk :)
En liten fråga:
SvaraRaderaHur kände du dig i början?? Såsig i huvudet?? Hur länge varade det??
kram mostern
Såsig var ordMen efter en vecka kändes det mycket bättre och kroppen hade vant sig att vara utan socker.
Radera